Lottóvariációk. Letölthető hibapontos, minimum garanciás variációk. Készítsünk lottóvariációt.

Lottóvariációk

A már klasszikusnak számító lottóvariációk (kulcsok), a lottójátékokkal egyidőben jelentek meg. Céljuk a nyerési esélyek növelése, illetve a kockázat csökkentése - pontosabban, a kockáztatott összeg minimalizálása.

Évtizedekkel ezelőtt, némely kulcsokat a végletekig misztifikáltak - jóllehet azért, mert nem forogtak közkézen. Talán többen is emlékeznek a '80-as évek derekán egyre-másra megjelenő, a legkülönfélébb lottóvariációkat propagáló hirdetésekre, amelyek tárgyára, végül is valós igény mutatkozott. Az egyedi lottóvariációkhoz, jórészt csak anyagi ellenszolgáltatás fejében lehetett hozzájutni - azok árucikké, kvázi értékcikké váltak.
Ezek a lottókulcsok, többnyire hibapontos variációk voltak.
Lényegük, hogy a hibapontok (1-3) illetve a minimum garanciák teljesülésének lehetőségét fenntartva, minél több lottószám megjátszását biztosítsák - a szükséges szelvényszám, vagyis a költségek minimalizálása mellett.

Előnyük
A kulcshoz tartozó hibapont (minimum garancia) erejéig, relatív szerény összeg ellenében, de legalább egy nyertes szelvényt produkálnak - ha, a variációban szereplő számokból (mondjuk 15 szám), eltalálják mind az 5 kisorsolt számot, esetleg kevesebbet.

Hátrányuk
Az aktuális lottójáték számkészletének legfeljebb 1/3 részét variálva alkalmazhatóak gazdaságosan. Például: 90 szám 3 hibapontos variációja többe kerül, mint 25 000 forint, ellenben a garantált 2 találatos szelvény nyereménye, csupán 1 000 - 2 000 forint.

A hibapontos (minimum garanciás) lottóvariációk a mai napig jól szolgálják a lottójátékosokat (kollektívákat), valós esélyeket teremtve számukra akkor, ha szerencsésen tippelték meg a számokat.

Sajnos azt nem tudom, mikor és hol készült az első lottóvariáció
Az emberi természetet alapul véve azonban sejthető, az első megoldások (lottóvariációk), talán ha órákkal később születhettek meg, mint ahogy a lottójátékot egyáltalán meghirdették, azaz korábban, mintsem kihúzták volna a lottójátékok történetének első nyerőszámait.
Miért állíthatom ezt nagy bizonyossággal?
Mert egy kreatív elme akkor sem akarhatott egyebet, mint például minimalizálni a szerencsejátékban való részvételének kockázatát, mégpedig akként, hogy maximalizálja nyerési esélyeit.
E semmi esetre sem elitélendő törekvés mozgatórugója az a tulajdonságunk, aminek majd' minden vívmányunk születését köszönhetjük.

Hogy mindezeknek mi köze is van egy lottóvariációhoz?
Ezt mindenki képességei, habitusa, a személyes tapasztalatai alapján ítéli meg.

Tovább:

Telitalálat

A Lotto XT Personal programmal generált példabontások listái.
Mire képes a program? Nézze meg.
A többi Önön múlik.

2023. év 43. játékhét

Véletlen számsorok

Ötöslottó

Hatoslottó

Skandináv lottó


Figyelmeztetés

A túlzásba vitt szerencsejáték mentálhigiénés problémákat okozhat, illetve szenvedélybetegség kialakulásához vezethet.
A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt.

Oldal elkészítésének időtartama a SILIHOST szerverén: 0.01101 másodperc

Külső hivatkozás futásideje - Google Analytics:

Oldal tartalmának beolvasása a böngészőbe (cache):

Oldal elkészítése a szerveren, beolvasása a böngészőbe:

A weboldal és az integrált Google szolgáltatások cookie-t használnak. További információk Elfogadom